Főoldal Életmód Táplálkozás Szépségápolás Tapasztalatok Wellness tippek Kapcsolat

" Az egészség nem minden, de egészség nélkül, minden semmi!"

Tapasztalatok

A Herbalife-ot Mark Hughes vállalkozó alapította 1980-ban, Kaliforniában. Az volt az álma, hogy mindenki számára elérhető megoldásokat kínáljon az egészséges életmódhoz. Az első termék a Formula 1 shake italpor volt, ami a mai napig minden Herbalife program alapja. A cég az egyszemélyes kezdeményezésből globális vállalattá nőtte ki magát, 85 országban, több millió termékfogyasztóval és tanácsadóval.

A termékek fejlesztése mögött világhírű tudósok, orvosok és táplálkozási szakértők állnak. A Magyarországon forgalomba kerülő Herbalife termékek minden magyarországi előírásnak és szabályozásnak megfelelnek.

A Herbalife termékeit használják gyerekek, felnőttek, sportos életet élők, élsportolók, valamint idős emberek is.

A Herbalife a világon számos élsportolónak és csapatnak hivatalos táplálkozási szponzora, pl: Rachael Cadman triatlonista, Lewis Hatchett krikettjátékos, Carolina Kostner műkorcsolyázó, Leo Messi és az FC Barcelona futball csapata, LA Galaxy labdarúgócsapat, Riza Kayaalp és Selcuk Cebi birkózók, Bahrl Tannkulu és Nur Tatar tékvandósok, Tania Cagnotto műugró, és nem utolsó sorban Vajda Attila kenus.

Lapozzon bele a Herbalife virtuális katalógusába, számos érdekességet olvashat a képre kattintva.

"A Herbalife termékek megváltoztatták az életemet!"

Olvasson el néhány, a Herbalife Today Magazinban is közzétett sikertörténetet,
és ismerje meg az elérhető eredményeket!

(A névre kattintva olvashatja)

Kajárik Béla és felesége Kajárik Katalin

Csapó Dorina

Simorjay Emese

Csiszár Lajos

Berentés Zoltán

Csont Lászlóné

 

Szenyán Ildikó
Testsúlycsökkenés: - 12 kg, és egészségi állapot javulás

Szakmailag nagyon le voltam terhelve, alvászavarban szenvedtem, gyakran fájt a fejem, emésztési, koncentrációs problémáktól szenvedtem, vashiányos és állandóan fáradt voltam.

A rohanó stresszes életmódom agyvérzést, majd szívinfarktust eredményezett. Nem volt szaglásom, ízérzékelésem, fél fülemre alig hallottam,... 36 kilogrammosan jöttem ki a kórházból, majd mivel mindent összeedtem, csak hogy hízzak, rövid időn belül 62 kg lettem. Leszázalékoltak, napi 3x17 szem gyógyszer volt az előírás. A fuvarozó vállalkozásom csődbe ment, mivel nem tudtam vele foglalkozni, a magánéletem is romokban hevert...

Nem sorolom tovább, a kiégett, elfásult, depressziós szavak illettek rám a legjobban akkoriban. Egyedül csak az adott erőt, hogy a fiamat fel kell nevelnem. Sokan tartottak attól, hogy egy 67%-s rokkant nyugdíjast alkalmazzanak, így nem szeretem munkák és főnökök, kiszolgáltatottság sora következett.

2005-ben megismerkedtem Kajárik Bélával és feleségével, Katival az interneten. Bár eléggé szkeptikus voltam, de a javaslatukra mégis el kezdtem fogyasztani a Herbalife táplálékkiegészítő termékeit. Világossá vált, hogy ha a testem megkapja a szükséges napi tápanyagokat, és a sorsomon való siránkozás helyett teszek magamért, akkor sokkal jobban érezhetem magam.

Teljesen belelkesedtem, mert az étkezési szokásaim megváltoztatásásval elég rövid időn belül megszűntek a problémáim. A folyamatos tanácsadásoknak köszönhetően - örök hálám érte a Kajárik házaspárnak - újra lett egészségem, önbizalmam, jókedvem, a munkám is lecseréltem egy sokkal kevésbé stresszes munkakörre és munkahelyre.

Nem eszem túl magam, anélkül, hogy erre figyelnem kellene, nem puffadok fel, nem éhezem. Nem kell minden finomságot megvonni magamtól, mint az általános fogyókúránál. Nem fáj a fejem, elmúltak az alvászavaraim, újból képes vagyok örülni a reggeleknek. Barátokra leltem, magánéletem is kiegyensúlyozott, boldog.

Pár hónapja használtam a táplálék kiegészítőket, mikor megvizsgáltattam magam. A leletek alapján megállapították, hogy a testem életerős, az eredményeim a lehető legjobbak voltak. Rendkívül fitt vagyok, ezzel egyidejűleg pedig a koleszterinszintem optimális értékre ereszkedett. Fokozatosan csökkenthettem, majd elhagyhattam gyógyszereimet. A száraz bőröm sima és puha lett. 12 kg-t fogytam és a súlyomat - azóta is - tartani tudom.

A fenti sorokat még 2008-ban nyilatkoztam, a helyzet mit sem változott, továbbra is lelkesedem. :-) Azóta is nagyon jól érzem magam, egyetlen egy gyógyszert sem kell szednem, a Herbalife F1 shake a kedvenc reggelim (néha vacsorám is), van energiám és időm a magánéletemre, táncolok és sportolok kedvem szerint, a súlyom továbbra is 48-50 kg, és évek óta örömmel vezetem a saját vállalkozásaim.

A betegségek és az energia nélküli szituációk a testem jelzései voltak, hogy sok mindent sürgősen meg kellene változtatnom az életemben. Táplálkozási szokásaim megváltoztatásával életszemléletet, életmódot is váltottam. A Herbalife termékeit, a szemlélet és életmód változtatást csak ajánlani tudom mindenkinek!

Forduljon Hozzám bizalommal, hogy személyreszabott tanácsadással segíthessek!

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005.